Čistila in razkužila

Čistila in razkužila

Švicarska kakovost in zanesljivost

Švicarski proizvajalec čistil in razkužil Borer izdeluje izdelke za čiščenje in razkuževanje inštrumentov in površin ter za dezinfekcijo rok.

Čistoča in higiena v klinični praksi

Čistoča in higiena sta ključnega pomena v vseh zdravstvenih objektih, ker so ljudje še posebej dovzetni za okužbe, ko so bolni in hospitalizirani. Prenos nalezljivih bolezni je mogoče preprečiti z ustreznim čiščenjem in razkuževanjem v okviru celovitega higienskega koncepta.

Dokazana učinkovitost

Pri podjetju Borer Chemie razvoj čistilnih in dezinfekcijskih sredstev za klinično uporabo vključuje temeljito testiranje za določitev uspešnosti, učinkovitosti in kompatibilnosti materialov. Tesno sodelujejo s testnimi laboratoriji in certificiranimi zdravstvenimi proizvajalci surovih materialov za zagotavljanje ustreznosti in učinkovitosti svojih izdelkov. Njihove trditve vedno temeljijo na dokazih, pridobljenih z izvedenim poskusom.

Podpora in svetovanje

Nudimo razvoj in optimizacijo procesov čiščenja vode in površinske analize in hkrati usposabljanje na področju izdelkov in aplikacij, podprto z vrsto testov in validacijo procesa.

Nabor izdelkov

  • izdelki za strojno in ročno čiščenje in razkuževanje kirurških inštrumentov in drugih medicinskih pripomočkov
  • izdelki za strojno in ročno čiščenje in razkuževanje površin, tako tal kot inventarja
  • izdelki za razkuževanje rok

Varnostni listi

Servis in podpora