Vedno v vaši smeri

O podjetju

Meditrade je podjetje za veleprodajo medicinske opreme, pripomočkov in potrošnih materialov. Pomemben del našega delovanja sta strokovna podpora ter vzdrževanje in servisiranje medicinske opreme.

Naša najpomembnejša področja so laboratorijska in radiološka diagnostika ter programi v zvezi z operacijsko dejavnostjo, dezinfekcijo in sterilizacijo, intenzivno nego in gastroenterologijo.

Usmerjeni smo zlasti na področje zdravstva.

Sodelovanje z deležniki

Vzdržujemo dobre odnose in gradimo zaupanje z vsemi deležniki. To je del našega etičnega kodeksa ter družbene in okoljske odgovornosti. Kot člani združenja SIEDMA smo zavezani tudi etičnemu kodeksu združenja.

Naše vodilo

Specializirani smo za določena področja in na vsakem izmed njih zastopamo vodilnega svetovnega proizvajalca. Zavedamo se, da nas lahko vrhunska kvaliteta zaradi višjih cen omejuje pri doseganju višjih tržnih deležev, vendar trdno verjamemo v osnovno vodilo, da moramo našim kupcem nuditi samo najboljše.

ISO standardi

Standarda ISO 9001:2008 za učinkovitost sistema vodenja kakovosti in ISO 14001:2004 za sistem ravnanja z okoljem smo pridobili v letu 2004 in ju odtlej vsako leto obnavljamo.

Nenehno se trudimo izboljševati učinkovitost vodenja kakovosti s ciljem, da bi v čim večji meri zadovoljili potrebe naših kupcev in drugih poslovnih partnerjev.

Spoštujemo okolje in sledimo vodilu, da ga moramo ohraniti za naslednje generacije. Z okoljem ravnamo tako, da ga čim manj obremenjujemo, hkrati pa bolje izkoriščamo vire in uravnavamo stroške.