Sysmex PocH-100i

Sysmex PocH-100i

Majhen, kompakten, enostaven, zanesljiv

Namembnost

Sysmex PocH-100i je najmanjši hematološki analizator, posebej zasnovan za testiranja v bližini pacienta, na primer v bolniških sobah, oddelkih za intenzivno nego, majhnih oddaljenih laboratorijih, zdravstvenih domovih, privatnih praksah in pediatričnih oddelkih. Odlikuje ga enostavna uporaba, zanesljivost rezultatov in možnost povezave v katerokoli laboratorijsko okolje. Zaradi enostavne uporabe je primeren ne zgolj za laboratorijsko, temveč tudi za drugo zdravstveno osebje.

Za brezskrbno delovanje je v PocH-100i vgrajen sistem za upravljanje z reagenti. Reagenti, potrebni za delo s PocH-100i, so združeni v eno pakiranje PocH-Pack 65 XL, kar omogoča preprosto in pripročno menjavo. Poleg tega so reagenti okolju prijazni, saj ne vsebujejo strupenih snovi, na primer cianida. Analizator ima vgrajen tiskalnik za izpis rezultatov in kontrol, možno pa je priključiti tudi zunanji čitalec črtnih kod.

 

Njegova kompaktnost se izraža tudi v izjemno majhni količini vzorca, ki znaša le 15µL. Za nemoteno delovanje in zaupanje v rezultate skrbi kontrolni material Sysmex Eightcheck-3WP v vseh treh nivojih.

Večja diagnostična vrednost

Sysmexovi analizatorji, ki spadajo v skupino 3 diferencialnih analizatorjev prepoznavajo tri celične skupine glede na velikost: majhne celice (Limfociti), srednje celice (monociti) in velike celice (granulociti). Sysmex pocH-100i analizator je še bolj napreden, saj je sposoben prepoznati nevtrofilce (poleg limfocitov), ki kot ločena populacija skupaj z monociti, eozionofilci in bazofilci tvorijo skupino mešanih celic.

Povišano število nevtrofilcev ima pomembno vlogo pri ocenjevanju akutne faze vnetja in nalezljivih pogojev, ki služijo kot zgodnji označevalci bolezni. Tako ima ločeno štetje nevtrofilcev klinično korist v primerjavi s štetjem monocitov.

Varnostni listi

Servis in podpora