VITROS® 4600

VITROS® 4600

Novost v družini VITROS® sistemov

Tako kot ostali sistemi, integrirani sistem VITROS® 5600, imunodiagnostični sistem VITROS® 3600 in VITROS® 5,1 FS, nudi VITROS® 4600 standardizirane, kakovostne rezultate testiranja z uporabo skupnih tehnologij na integriranih in samostojnih sistemih.

Značilnosti

VITROS ® 4600 temelji na patentiranem sistemu tehnologije suhe kemije (reagenčnih ploščic). Sistem vključuje tudi druge tehnologije, ki povečujejo kakovost rezultatov, poenostavljajo uporabo in povečujejo storilnost. VITROS ® 4600 odgovarja na ključne izzive, s katerimi se zdravstvene ustanove srečujejo vsak dan: izboljšanje nege bolnikov, uravnoteženje števila osebja, upoštovanje in obvladovanje skupnih stroškov poslovanja.

Izboljšana varnost

Tehnologija Intellicheck™, ki uporablja SMART Metering™ in nadzorni sistem Save-the-Sample Clot Management™, je načrtovana tako, da zmanjša nepotrebne ponovitve na najmanjšo možno raven in zagotavlja konsistentnost rezultatov.

Tehnologija MicroSensor™ zagotavlja samodejno preverjanje integritete vzorca, kar učinkovito skrajša čas in zmanjša količino dela ter stopnjo subjektivnosti interpretacije rezultatov, vse našteto pa znatno zniža stroške.

Tehnologija

VITROS ® 4600 vsebuje več sklopov inovativnih tehnologij. Poleg že omenjenih Intellicheck™ in MicroSensor™ vsebuje sistem tudi tehnologijo MicroTip™ in MicroSlide™, ki zagotavlja visoko stopnjo učinkovitosti poročanja rezultatov v prvem prehodu, kar zmanjšuje število nepotrebnih opravil, izboljšuje delovno moralo in zadovoljstvo laboratorijskega osebja.

Vmesnik za upravljanje sistema e-Connectivity® omogoča dostop do podatkov v realnem času. Ta tehnologija omogoča oddaljen dostop do vseh pomembnih informacij, ki so na voljo v sistemu, to pa so ne le informacije o poteku in statusu laboratorijskih analiz, temveč tudi informacije o stanju sistema. S tem je omogočeno proaktivno diagnosticiranje morebitnih napak v delovanju sistema, vzdrževanje sistema in odprava napak na daljavo ter napovedovanje možnosti, da bo v prihodnosti potreben servisni poseg.

Samodejna kontrola delovanja sistema, minimalno vzdrževanje, 6-mesečna stabilnost kalibracij in odsotnost potrebe po pripravi reagentov, znatno izboljšujejo kakovost in produktivnost dela v laboratoriju.

Varnostni listi

Servis in podpora